jueves, 8 de noviembre de 2012

La influencia dels pares en el món de l’esport és sempre positiva?


Porto temps pensant sobre aquest tema i de veritat que contínuament estic donant-li voltes.
La gran majoria de nens destinen part del seu temps lliure per realitzar pràctica esportiva, d’aquests quasi tots ho fan perquè els hi agrada l’esport que practiquen o perquè els seus amics també ho practiquen. 

Llavors és quan hem plantejo, si de veritat els pares són conscients que els seus fills practiquen esport amb la finalitat de poder divertir-se i passar una bona estona amb els amics.

Fa temps que per sort (perquè m’apassiona molt aquest àmbit) estic introduït en el món educatiu i cada cop que aprofundeixo més, cada cop veig coses més incoherents i il·lògiques.

És molt trist que un sector dels nens que practiquin esport és vegin influenciats per els pares contínuament, amb això hem vull referir, que els pares tenen que deixar de pressionar als seus fills per ser millors jugadors, tenen que deixar de cridar als partits o competicions quan el seu fill fa una errada, tenen que deixar d’exigir que tenen que fer les coses millor,etc.

Senyors que no ho veieu que el seu fill fa esport per diversió? No veieu que el seu fill ho fa perquè van els amics i passen una bona estona junts?

No us equivoqueu, la millor manera d’aprendre és divertint-se, si vosaltres pressioneu i exigiu contínuament al vostre fill, el que estareu fent és empitjorar l’aprenentatge del vostre fill i que finalment acabi avorrint l’esport.

Se que potser sóc molt crític amb aquest tema, però el vostre fill us ho agrairà.

No tots els practicants d’esports arribaran a ser grans estrelles com Iniesta, Pau Gasol, etc., deixeu al vostre fill que gaudeixen.


Dani Murcia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario