miércoles, 20 de marzo de 2013


Quan caminem tots cap a la mateixa direcció som imparables

Cada cop em disgusta més el comprovar com les persones s’omplen la boca de bones accions i bones paraules quan a l’hora de dur a terme aquestes accions fan totalment el contrari.

     De que serveix dir que el principal objectiu en una educació extraescolar és la diversió i el benestar, si desprès només que prioritzem el resultat o el joc.

     De que serveix que l’educador ensenyi un cert aprenentatge al seu alumne, si desprès els responsables d’aquest alumne ho contradiuen.

     De que serveix que l’educador animi i motivi al seu alumne, si desprès a casa només que es pressiona al nen a ser el millor de la seva modalitat.

   De que serveix que l’educador eduqui amb  certs valors com cooperació i empatia, si desprès a casa només es fomenta la individualitat i el resultat .

     De que serveix dir al nens que no critiquin als altres companys o a un àrbitre, si desprès els pares són els primers en fer continues critiques a un arbitratge.

Un educador sempre intentarà educar de la millor manera al seu alumne, confieu amb ell, deixeu-lo treballar i no el contradieu davant del vostre fill.

Què tal si intentem ser coherents i per el bé del vostre fill intentem educar cap a una mateixa direcció?

Tots junts és més fàcil. No cal dificultar una cosa tan important com és l’educació i els futurs valors d’aquests nens.Dani Murcia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario